Milenko Nedelkovski: Nikolla Gruevski po martohet me një hungareze

474

Gazetari ko*ntravers Milenko Nedelkovski në facebook ka paralajmeruar se ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski do të martohet me një hungareze.

Nedelkovski shkruan: “Unë jam në Vjenë. Kam disa takime.

Jam gjendur në kohë për të kuptuar se Nikolla Gruevski do të martohet me një hungareze.
Epo le të jetë me fat dhe për shumë vite.

Kam një takim tjetër sonte, shpresoj se do ta zbuloj nëse është një martesë me dashuri apo thjesht për letra”.

Ende nuk dihet nëse është ky lajm i vërtetë apo Milenko e ka thënë në formë shakaje.Pa Censurë