Milikije Halimi: ‘Eksponentet politik te partive kundershtare nuk dijnë matematikë’

Milikije Halimi kryetarja e komunës së Haraçinës shkruan:

Eksponentet politik te partive kundershtare, ose nuk dijne matematike ose qellimisht genjejne.

Reklame

Vetem rrjeti kanalizimit qe investohet ne Haracine paraqet 8700 den per koke banori. Jane te dhena transparente per cdo qytetar qe lehte gjenden.

Kur ti shtohen kesaj shume projektet tjera infrastrukturore, shuma per koke banori shkon shume me larte dhe jemi mbi mesataren e te gjitha komunave ne Maqedonine e Veriut. Jemi shume krenar per kete.

Ne po bejme pune ne Haracine, qe nuk jane bere gjate 30 viteve te kaluara.