Milikije Halimi: Haraçina po ndryshon!

Në vetëm dy vite mandat po zgjidhen cështjet jetike në Komunën tonë që na kanë shоqëruar gjatë 30 viteve të kaluara! Proejkti i UJIT është në realizim e sipër në terren! Sot inspektova punimet në lokacionin Mojancë ku punohet intensivisht dhe besojmë se do të gjejme ujë të bollshëm për pije!

Premtimet tona po realizohet!
Kundërshtarët politik fjalë boshe, NE PUNË DHE VETËM PUNË!
Urime Haracinë!