Milikije Halimi: Ja sa është rritur numri i të infektuarve në Haraçinë!

Rastet aktive me coronavirus ne rajonin e Shkupit rriten, por ka rritje edhe në komunën e Haraçinës, ka njoftuar kryetarja e komunës, Milikije Halimi. “Ju lutem të keni kujdes a) mbani maskat, b) mbane distancën dhe mos u grumbulloni c) pastroni duart më shpesh”, ka apeluar Halimi, duke prezantuar edhe tabelën e numrit të rasteve në të gjitha komunat e Shkupit dhe rreth Shkupit.

Çair-235 ,Butel-88 ,Aerodrom-87 ,Gazi Baba-89 ,Qendër-87 ,Karposh-79 ,Saraj-75 ,Kisella Vodë-52 ,Gjorce Petrov-39 ,Shuto Orizarë-29 ,Studeniçani-25 ,Haraçinë-30 ,Ilinden-20 ,Petrovec-7 ,Çuçer Sandevë-6 ,Sopishte-3 ,të huaj -2 ,të paidentifikuar-2