Milikije Halimi paralajmëron: EVN-ja ka bllokuar llogarinë! Do të ngeleni pa uj!

Advertisment

Të nderuar qytetar të Komunës së Haraçinës, edhe për skaj thirrjeve të shumta nga ana e jonë për pagesë të shfrytëzimit të ujit të cilat i kemi adresuar deri te të gjithë ju të cilët e keni shfrytezuar dhe jeni furnizuar me ujë, një gjë e tillë nuk ka ndodhur andaj ju informojm se për shkak të mos shlyerjes së borxheve dhe pagesës së faturave të energjinsë elektrike të pompave të ujit nga të cilat furnizohet me ujë Haraçina.

Sot nga ana e kompanisë EVN-ë nëpërmjet përmbaruesëve është bllokuar llogaria bankare e komunës sonë. Po ashtu ua bëjmë me dije se për shkak të gjendjes së krijuar egziston mundesia që pompat e ujit të shkyqen nga energjia elektrike dhe si pasoj të mbetemi edhe pa ujë deri në një zgjidhje të përshtatshme të problemit.

Reklame

Me respekt,
Milikije Halimi