Milloshoski dorëzon kallëzim penal kundër Valmir Azirit, e kërcënoi se ..

Deputeti Antonio Milososki momentalisht ndodhet në stacionin policor “Qendër” në Shkup, ku e raporton te zyrtari kompetent sekretarin shtetëror të BDI-së, Valmir Aziri në Ministrinë e Kulturës, për kërcënimet e mbrëmshme ndaj Milloshoskit për dhunë fizike, që janë edhe gjuhë urrejtjeje.
Aziri mbrëmë para Facebook ka bërë thirrje për dhunë fizike ndaj Milloshoskit, duke i shkaktuar lëndime trupore.

Me sa dihet, krimi mund të përcaktohet sipas nenit 394-d të Kodit Penal. Ndonëse, Aziri e ka fshirë postimin e tij, por tashmë është transmetuar nga shumë media dhe njëkohësisht Ministria e Brendshme mund ta marrë postimin si provë materiale me një kërkesë zyrtare në Facebook (Meta) përmes adresës IP.

Aziri nga Facebooku i tij si reagim ndaj incidentit të djeshëm në Kuvendin e Maqedonisë, kur kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Arbër Ademi hodhi objekte në drejtim të opozitës, tha: “Një antishqiptar si Antonio Milososki meriton më shumë. Iku koha e shitësve të mjegullës. Brezat e rinj të shqiptarëve do të thyejnë krahët dhe këmbët e të gjithë atyre që do të përpiqen të përçmojnë shqiptarët.