Milloshoski ndan transkriptim të bisedës në mes Zaevit dhe Boki (foto)

Koalicioni parazgjedhor ndërmjet Aleancës dhe Alternativës është strategjik, ja kush e thotë

Deputeti i VMROsë, Antonio Milloshovski, që pak çaste më parë lëshoj ca incizimi në Komisionin Kuvendor për Çështje Evropiane

Reklame

në të cilën sipas tij dëgjohet Zaev duke biseduar me Boki 13 ka shpërndarë edhe listën në të cilën ka tranksriptën e bisedës, raporton TV21.

Në të shkruhet se kjo bisedë deri tek Milloshovski ka ardhur nga një qytetarë, dëshmitarë i parregullsive siç thotë në letër për punën e Prokurorisë Publike.