Miloshoski: Maqedonia e 5 në Europë për vd ekje në 100 mijë banorë

Advertisment

Maqedonia, për fat të keq, në dy javët e fundit është në vendin e 5-të të lartë nga gjithsej 33 vende europiane, për shkallën e vdekshmërisë prej Covid19 në 100.000 banorë.

Një tragjedi për shumë familje dhe një humbje e madhe e burimeve njerëzore për shoqërinë.

Reklame