Miloshoski: Regjistrimet e mia janë marrë në mënyrë të paligjshme nga DSK

Deputeti i VMRO-së, Antonio Milososki ka postuar në profilin e tij në Facebook sonte një reagim se pesë përgjimet që ishin publikuar në YouTube ishin bërë ilegalisht nga DSK-ja në vitin 2011 derisa ajo drejtohej prej Mijakov.

Bisedat për zërin e Antonio Milososki u postuan sot në YouTube, si dhe biseda me ish-kryetarin e Gjykatës Supreme, Jovo Vangelovski lidhur me rastin e Shoqatës së shoferëve – Kërçovë, me të cilin ishte lidhur babai i tij.

Reklame

“Gazetarë të respektuar, sonte 5 nga 6 xhirimet e mia, të marra në mënyrë të paligjshme nga DSK në 2011. Ju njoftoj se njoh personin që posedon në mënyrë të paligjshme kopjet e të gjitha xhirimeve të PSP-së, koordinon personalisht përzgjedhjen dhe urdhëron postimin e tyre. Ky është personi ZZ, ai që pretendoi rrejshëm se kishte dorëzuar të gjitha tek PSP dhe nuk posedonte asnjë kopje.

ZZ, duke postuar këto xhirime ju vërtetuat se pa to nuk do të mund të shantazhonit deputet, biznesmen, të frikësoni pronarët e mediave dhe të jeni njëkohësisht prokuror, kryeministër dhe gjykatës në të njëjtën kohë. Më duket se ju është shqetësuar publikimi i dy materialeve për keqpërdorimin tuaj. Dhe ke të drejtë, do të të lëndojë akoma.

Si erdhët kështu edhe ju shkoni! Kërcimtarët do të bëhen gjithnjë e më të guximshëm, dhe unë jam më i motivuar dhe në shërbim të interesit publik. Do ju hap si një syth! Do të dëgjohemi së shpejti”, ka shkruar Milososki sonte në Facebook.