Mimoza Mustafa: “S’kam botoks është punë e grimit” (VIDEO)

Mimoza Mustafa, dikur ka qenë shumë aktive në skenën muzikore shqiptare.

Sot, disi ajo është larguar nga kjo fushë, e më shumë po i përkushtohet jetës së saj personale

Reklame

Ani pse ka qenë shumë larg ekranit, ajo është përndjekur gjithmonë nga mediat e afruesit e saj.

Por, diçka që bie në sy janë ndërhyrjet që ajo ka bërë në fytyrën e saj. Me buzë dëfryera dhe me një hundë të rregulluar, sot Mimoza duket larg nga ajo Mimozë që kemi mësuar ta shohim.