Minatori i Trepçës duke falur namazin 800 metra nën tokë

Minatori i Trepçës duke falur namazin 800 metra nën tokë. Allahu e shperbleft dhe gezoft, me te gjitha te mirat. Dhe pse kafshata e fundit eshte te punosh ne Minierë por furnizimi i familjes te bene qe te sakrifikosh edhe jeten.

Allahu te mbrojtë nga çdo gje e keqe.

Reklame

AMIN.