Ministrat, në s elitë pårtiake gjatë orarit të punës (VIDEO)

Krerët e resoreve ministrore dhe zëvendësit e tyre, në prag të zgjedhjeve parlamentare, kanë shpeshtuar konferencat për media në selitë partiake, në ditë pune dhe në orar zyrtar pune.

Gjatë gjithë javës së kaluar, ministra, zëvendësministra të BDl së, por edhe sekretarë shtetëror, pikërisht para ose rreth mesditës, kanë lënë zyrat e tyre dhe janë paraqitur në selinë partiake për t’u komunikuar mediave të arriturat e partisë gjatë këtij mandati. Ato nuk shohin asgjë kontradiktore që zhvillojnë aktivitete partiake në kohën kur duhet të bënin detyrën e ministrit ose të zëvendësministrit.

Reklame