Ministri Çulev tregon se kur do zgjidhet problemi i mungesës së pasaportave

Ministri i Brendshëm Naqe Çulev në pres konferencën e sotme për shtyp akuzoi ish ministrinë brendshëm Oliver Spasovski

për keqpërdorime gjatë furnizimit të policisë me çizme. Ai njëherit i bëri thirrje Prokurorisë Publike që të ndërmerr masa konkrete.

Reklame

Çulev foli edhe për problemin me letërnjoftime dhe pasaporta. Sipas tij problemi me letërnjoftimet është tejkaluar ndërkohë që mbetet ai me pasaportat

për të cilat fajin e hodhi tek ish ministri i brendshëm cili sipas tij nuk ka bërë me kohë porosinë për furnizime me pasaporta të reja.