Ministri i Administratës Jeton Shaqiri e sheh si pozitive idenë për subvencionimi të kompanive private për të arritur përfaqësimin e drejtë etnik

Advertisment

Idenë për subvencionimin e kompanive private për të arritur përfaqësimin e drejtë etnik, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri e sheh si pozitive.

https://www.facebook.com/watch/?v=2905001619772729