Ministri Spasovski ditën e parë të punës për 2020 do ta filloj në fshatin Kamjan

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski , sot në ditën e parë të vitit 2020 do të qëndrojë për vizitë në Tetovë.

Siç kumton MPB, ministri Spasovski do të marrë pjesë në promovimin e objektit të ri të Sektorit Policorë në Kamenjan, Tetovë,

Reklame

si dhe në objektin e rinovuar në Stacionin policorë për siguri në qarkullimin rrugor Tetovë.