Ministria e Arsimit dërgon informata tek shkollat shqipe vetëm në gjuhën maqedonase

Ministria e Arsimit dhe Shkencës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, sipas burimeve të news33.tv është duke dërguar informata rreth gjendjes vetëm në gjuhën maqedonase, njofton news33.tv

Sipas dokumentacioneve që kanë arritur nëpër shkolla, dokumentet e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, janë vetëm në gjuhën maqedonase, të cilët tregojnë udhëzime për mësimin gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme të COVID19. Më poshtë i keni dokumentacion të dërguara në shkollat në vend: /news33.tv

Reklame