Ministria e Kulturës shpërblen çiftin Çeliku me dy projekte (DOKUMENT)

Ministria e Kulturës e cila udhëhiqet nga Alternativa, ka publikuar projektet për vitin 2020. Projekt që kanë fituar shihen edhe Arbër Celiku dhe Gjyla Celiku, e cila kohëve të fundit ka hedhur akuza të rënda në drejtim të Lëvizjes Besa dhe eksponetëve të tyre.

Ja Dokumenti:

Reklame