Ministrja e Kulturës në vetizolim, një anëtar i kabinetit ka rezultuar pozitiv

Advertisment
HTML Image as link

Ministrja e Kulturës, Irena Stefoska ka njoftuar se anëtari i kabinetit të saj ka rezultuar pozitiv në testimit për KOVID-19 dhe se sipas protokolleve ajo ndodhet në vetizolim.

“Obligimet e mia do t’i kryej nga shtëpia deri sa ta bëj testin, që duhet të bëhet në termin sipas protokolleve shëndetësore.

Reklame

Gjatë gjithë periudhës në përpikmëri i respektojnë masat për mbrojtje”, tha Stefoska.
Ajo shtoi se në Ministrinë e Kulturës të gjithë që hynë në ministri mbajnë maska dhe respektohet distanca.

“Shpresoj se do të jemi me shëndet mirë dhe se do të mund të kthehemi në vendet e punës”, tha Stefoska.