Mjaft iku rinia shqiptare, tash e ka radhën Artan Grubi të ik në Gjermani

Artan Grubi, zgjedhjet Bilalli dhe Sela i humbën sepse BDI-ja patriotike doli nga lufta dhe vazhdoi n’zgjedhje lokale me Zaevin dhe “Bratot Lube”, sistemin shtetëror, të vdekurit , ata që ishin në mërgim ju i votuat dhe tash ende ti do pushtet?!

Për ty s’ka më pushtet, të pret Gjermania. (Gjyla Çeliku)