Mjekët: Gripi sezonal do të komplikojë edhe më shumë problemet me koronën (VIDEO)

Advertisment

Vjeshta do të sjellë probleme të reja nëpër ambulanca. Fillimi i gripit sezonal dhe virusit korona do të krijojë probleme të mëdha për mjekët amë.

Simptomat janë të ngjashme dhe për këtë arsye roli i tyre do të jetë thelbësor për rrjedhën e trajtimit të mëtutjeshëm. Komunikimi telefonik midis mjekut dhe pacientit mund të jetë fatal ose nuk mund të dallohet nëse është grip, virus, alergji apo COVID 19, vlerësojnë mjekët.

Reklame