Mjeku kosovar nga Gjermania i bën horë kolegët e QKUK’së: Mos bëni show, mos e quani veten hero po punoni

Një mjek kosovar në Gjermani ka përqeshur mjekët kosovarë, të cilët po publikojnë fotografi dhe video nga spitalet, ku sipas tij po bëjnë show pa nevojë, dhe ka kërkuar të mos e qujanë veten heronj por të punojnë pa kërkuar vëmendje.

Mjeku kosovar i cili vepron në Gjermani, Ilir Arifi, i ka kritikuar mjekët që po e quajnë veten heronj gjatë këtyre ditëve që po i trajtojnë pacientët me coronavirus.

Reklame

“Mos e shpallni vetveten heronj, po kryejeni punën pa bërë show”, ka shkruar ndër të tjerash Ilir Arifi në Facebook.

Më poshtë e keni shkrimin e plotë të tij:

Raste të tilla, me fotograi dhe ilustrime që po praktikojnë mjekët dhe infermierët kosovarë nuk është se po mirren vetëm për show nga qytetarët kosovarë, pasiqë videot e tyre po shpërndahen mijëra herë nga përdoruesit si motivim dhe shpresë për ta kaluar këtë gjendje.