Mjeku Lazarov: Për një kapuçino ne kafe do te sakrifikoni…

Nenad Lazarovaki mjeku i njohur i revoltuar ka shkruar ne facebook një mesazh për të gjithë ata që nuk respektojnë rregullat dhe rrinë në kafene!

Sigma Doors
Lazarov shkruan:

Reklame

‘Unë duhet gjithë pasditen të kontrolloj pacientê të pambrojtur, fëmijë, gra, familje dhe të gjithë ata qe i dua dhe janë në rrezik. Ndërsa ju për një kapuçino ta shioji në kafene. Qëndroni në shtëpi, turp të ju vijë, çfarë mos respekti për ata që sakrifikohen dhe tek dontë sakrifikohen,