Mjeku nga Gjermania: Mërgimtarë, gjatë kësaj periudhe mos udhëtoni drejt vendlindjes (VIDEO)

Mjeku shqiptar nga Maqedonia, Jetmir Sadiku, i cili jeton dhe vepron në Gjermani, nëpërmjet emisionit Click Plus ka apeluar deri tek të gjithë mërgimtarët që të mos udhëtojnë drejtë vendlindjes në këtë periudhë për shkak të gjendjes së krijuar nga virusi Covid-19, raporton TV21.

Ai tha se qytetarët duhet të qëndrojnë të izoluar nëpër shtëpitë e veta dhe të mos lëvizin askundi, as në vendlindje po as në ndonjë vend tjetër të botës.