Mjeku nga Kumanova tregon arsyet pse do të largohet pandemia

Rexhail Ramadani
Pandemia do te kaloje sepse natyra bazohet mbi parimin e HARMONISE UNIVERSALE. Cdo gje qe eshte ne kaos perpiqet ta vendose ne harmoni, cdo gje qe eshte jonatyrale e zhduk per ta kthyer ne gjendjen natyrale. Natyra ka ligjet e veta qe gjithcka ne univers i nenshtrohet.

Por PANDEMIA e pat edhe efektin pozitiv sepse njerezit u ndergjegjesuan te kujdesen per shendetin e tyre.

Edhe shendeti i njeriut eshte i lidhur me natyren e do HARMONINE , sa me ne HARMONI te jete njeriu me natyren aq me teper shendet te mire do te kete. Sepse shendeti varet nga homeostaza e brendshme.

E keqja e Pandemise eshte se nuk duhet te zgjate shume sepse EKONOMIA bazohet mbi PUNEN. PA PUNE ska ekonomi.

Kthimi ne normalitet eshte i lidhur me mbijetesen ekonomike te shume familjeve.

Piku i infeksioneve virale eshte dimrit kur eshte ajri i ftohte dhe ndikon ne crregullimin e sistemit ciliar te aparatit Respirator dhe kur nivelet e Vitamines D jane me te ulta qe eshte Hormon kyc per funksionimin e mire te imunitet…

duke shkuar nga Vera kur ka diell virusi dobesohet sepse organizmi forcohet nga natyra nga dielli…keshtu qe kthimi ne normalitet do te ishte…mese i nevojshem per te funksuonuar ekonomia.

sepse po nuk funksionoi ekonomia , paraqiten edhe semundje tjera,

Keshtu qe eshte nje parim ne fiziken kuantike se vetedija e krijon realitetin. Andaj te menduarit behet realiteti yne. Ne kemi nevoje per me teper mendime pozitive, energji pozitive qe te krijojme nje realitet me volitshem ku organizmi yne do te jete ne shkembim te energjise pozitive me natyren..ne jemi qenie energjetike per te mbijetuar duhet te shkembejme energji pozitive..me nenen NATYRE prej nga edhe kemi origjinen.