Mjeku shqiptar, Ilir Demiri, heroi kryesor i l uftës kundër pandemisë në Maqedoni

Këtë 7 Prill dua t’ia kushtoj të gjithë puntorëve shëndetësorë që qëndrojnë të pa epur në lu*ftë me virusin që po na mer jetët e më të dashurve, dhe veçanërisht Dr Ilir Demirit që me shumë se një vit është heroi kryesor i kësaj lu*fte.

(Albert Lleshi, punonjës shëndetësor)