Mjeku shqiptar në Milano: Kanë ngelur në frigorifer 1 mln doza të Asrazenecas

Albert Troci, mjeku shqiptar në Milano tha mbrëmjen e sotme në Open se janë 1 milionë doza të Asrazenecas që kanë ngelur në frigorifer.

“Ka panik, por dihet që ne nuk do tu bëjmë keq pacientë. Ne tashmë kemi 1 mln doza të Asrazenecas që kanë ngelur në frigorifer. Dozat e Pfizer dhe Moderna pritet të mbarojnë shumë shpejt”, tha mjeku shqiptar.