Mjeku tetovar në Nju Jork flet për situatën me Koronavirusin (VIDEO)

Sytë 7 : Dr.Skender Murtezani, doktor në New York i cili flet për ballafaqimin me covid19 në këtë pjesë të SHBA-ve

Doktor Skender Murtezani është epidemiolog nga Tetova i cili jeton dhe punon në New York.

Reklame

VIDEO: