Mjeshtri i madh Mirush Kabashi në karrige me rrota pas mbarimit të radioterapisë (FOTO)

Mjeshtri i madh Mirush Kabashi prej dy vitesh vuan nga një sëmundje e rëndë. Ndërkohë që ditën e sotme është publikuar një foto e tij ku ai shfaqet me karrigen me rrota.

Foto-ja është publikuar nga Oriela Cano e Spitalit Hygeia, pasi ka përfunduar radioterapinë.

Reklame

Një muaj më parë ai festoi 72 vjetorin dhe i urojmë sa më shumë shëndet këtij mjeshtri të madh.