“Moleri nga Maqedonia”, kapet me 16 kilogram dr.ogë në Serbi

30

Një shtetas i Maqedonisë është arr.estuar në Serbi pasi në vendkalimin kufitarë të Preshevës gjatë kontrollit i janë konfiskuar 16 kilogram ma.rijuanë.

Mediat serbe shkruajnë se dr.oga është gjetur gjatë një kontrolli të makinës me të cilën ka lëvizur 30 vjeçari, shtetas i Maqedonisë.

30 vjeçari autoriteteve doganore u kishte thënë se nuk ka asgjë për të paraqitur në doganë dhe se është “bojaxhi” dhe udhëton për Kroaci.