Momenti kur Angela Merkel refuzoi të shtrëngonte duart me Von der Leyen

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka shmangur shtrëngimin e duarve me udhëheqësen e BE-së, Ursula von der Leyen, në një samit në Bruksel.

Siç mund të shihni në këtë video të publikuar nga BBC, kancelarja në ikje e Gjermanisë po i përmbahej rreptësisht rregullave të Covid.

Kujtojmë që prej nisjes së pandemisë nuk lejohen takimet me duar, por me bërryla ose grushte.

Dy “zonjat e hekurta”, janë mikesha dhe aleatë shumë të ngushta./Gazeta SHQIP