Momenti kur Messi e humbi kontrollin g oditi kundërshtarin me qëllim (VIDEO)

Momenti kur Messi e humbi kontrollin g oditi kundërshtarin me qëllim.

Lionel Messi në minutën e fundit (120′) të ndehsjes kundër Bilbaos u ndëshkua me karton të kuq sepse goditi kundërshtarin me qëllim dhe pas rishikimit të VAR, gjyqtari kryesor e ndëshkoi me kartonin e kuq direkt.

Reklame