Momenti kur një grua tenton të kërcej nga ura, por e shpëton policia (video)

Një grua e moshës rreth 40 vjeçare ka tentuar të bëjë vetëvr asje duke kërcyer nga ura e Ibrit, por më pas ka qenë Policia që ka ndërhyrë dhe e ka ndaluar një gjë të tillë.

Reporteri.net mëson se kjo grua i takon komunitetit serb dhe e njëjta pasi tentoi ta vr iste veten është shoqëruar për në stacion të Policisë.

Reporteri ka siguruar pamje ekskluzive nga ku mund të shihet se si Policia e tërheq gruan serbe në mes të rrugës.