Momenti kur serbo-austrikau e shanë me nënë futbollistin shqiptar të Maqedonisë (Video)

Marko Arnautoviç shënoi golin e 3-të që mbylli takimin kundër Maqedonisë së Veriut.

Por në vend që këtë moment ta shijonte duke festuar, sulmuesi austriak me origjinë serbe zgjedh të shpërthejë nga nervat e tij, derisa Alaba shkon dhe i mbulon gojën për të mos vijuar më tepër me ofendimet.

Reklame

Por çfarë u tha nga Arnautoviç pas irritimit të tij? Në Serbi japin versionin e tyre.

“Informer.rs“ zbulon fjalët e thëna nga goja e 32-vjeçarit dhe sipas tyre shkojnë të gjitha për Bejtullain e jo për Alioskin siç ishte përfolur.

“Të q*** mamanë shqiptare“, ishte fraza e turpshme e thënë nga Arnautoviç.