Momenti kur shitësja ambulante nokauton policen (video)

Një ngjarje e paparë ka ndodhur në tregun e Beogradit ku një shitëse go det policen dhe më pas largohet nga vendi i ngjarjes.

Në media qarkulloi edhe video e këtij momenti, që tregon se policja për një kohë të gjatë nuk ka mundur të ngrihet pas go ditjes që mori, transmeton Reporteri.net.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Deri te ngjarja siç raportohet erdhi pasi policja komunale i kërkoi shitëses të largohej nga tregu.

Siç shihet në pamje shitësja iu përgjigj se ka fëmijë për të mbajtur dhe nuk mund ta bëjë. Kur gjërat u përkeqësuan, siç shihet në video, shitësja eskalon duke e goditur policën.

Raportohet se më pas ajo u arr estua.