Mon stra vazhdon me dëshmitë e Bexhetit, Mijallkovit dhe Xhaferit

Procedura e përsëritur gjyqësore për lëndën “Mo nstra” në Gjykatën Pe nale të Shkupit vazhdon me dëshminë e dëshmitarëve Sinisha Aleksovski, Sasho Mijallkov, Blerim Bexheti dhe Musa Xhaferi.

Nevoja për dëshminë e tyre del nga bisedimet në “bo mbat” e paraqitura paraprakisht në këtë procedurë gjyqësore, ku dëgjohen ose përmenden emrat e dëshmitarëve të sotëm, si persona që dinë diçka më tepër për vr asjen pesëfishtë në Liqenin e Smillkovës, më 12 prill të vitit 2012.

Reklame

Në seancat e fundit për këtë lëndë kanë dëshmuar disa zyrtarë aktualë dhe të mëparshëm ekzekutivë, mes të cilëve edhe Gordana Jankullovska, Zoran Zaev, Ali Ahmeti, Bujar Osmani, Xhelal Bajrami dhe Lupco Todorovski Radnikot.