“Monstra”, Fatime Fetai propozoi paraburgim për Agim Ismailloviqin dhe Fejzi Azirin

Advertisment

Prokurorja Fatime Fetai ka propozuar që të akuzuarve Agim Ismailloviqit dhe Fejzi Azirit t’u shqiptohet paraburgim për shkak rrezikut për arratisje.

Për këtë, Prokuroria propozon që edhe të akuzuarit Haki Aziri t’i përforcohet masa e paraqitjes në Gjykatë, çdo ditë, ndërkaq për Sami Lutën mbetet masaenjëjtë – të paraqitet dy herë në javë në Gjykatë, njofton Portalb.

Reklame

Mbrojtja po e kundërshton këtë propozim she e quan irracional.