Mos të rrejnë disa shqiptarë të ish Jugosllavisë, kur thojnë se Titon se kemi dashtë!

Në debat televiziv Azem Vllasi flet hapur për karierën e tij në kohë të Lidhjes Komuniste të Jugosllavisë!Ai mes tjerash potencon faktin se, nuk i takon periudhës,kohës kur në Kosovë kishte përla Aleksandër Rankoviçi, por i takon një periudhe tjetër, pikërisht kohës kur në

Kosovë janë shënuar disa rezultate të mira, siç është univeristeti, pastaj kushtetuta e vitit 1974 etj.

Reklame

Ajo që veçuam nga opinioni i z. Vllasi është qëndrimi i disa shqiptarëve të asaj kohe të cilët bëjnë opinione qejfi dhe po thojnë se, ne nuk e kemi dashtë Titon; është e udhës dhe e mirë që çato, mos të rrjenë, por ta thonë të vërtetën;

Sipas Vllasisit disa po thojnë se nuk e kemi dashtë atë sistem, nuk kemi qenë me qejfë në Lidhjen Komuniste; shumë prej tyre i shoh në televizion, shumë prej tyre i njoh shumë mirë!