Mos u ankoni për gjendjen e rrugëve në Tetovë, të tilla ka edhe në Kanada, aty ku kalon kryeministri!

59
#

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau, ka vendosur që t’i shoqërojë fëmijët e tij për në shkollë gjatë ditës së djeshme.

Ai madje tha se debatet më të mira i zhvillon kur dërgon dy fëmijët në shkollë gjatë mëngjesit.

Por çfarë bie në sy në fotografinë e publikuar është gjendje e rrugës nëpër të cilën kalonin ata. Tejet e dëmtuar dhe sigurisht e riparuar shumë më parë, transmeton Indeksonline.

Në Tetovë ankesa të shumta ka për dëmtim të rrugëve, por siç duket gjendje më të mirë nuk paskan as rrugët në Kanada./Indeksonline/