MOST: Deri tani, asnjë parregullsi e shënuar

Advertisment

Asociacioni qytetar MOST që monitoron zgjedhjet konstaton se kudo ku ajo ka vëzhgues,

vendbanimet janë hapur në kohën e duhur dhe deri tani nuk ka pasur asnjë parregullsi.

Reklame

Protokollet janë duke u respektuar edhe nga qytetarët edhe nga personeli zgjedhor.