Mot i keq nga java e ardhëshme, kujdes nga lëvizni

56
#

Qytetarët e vendit tonë tashmë viteve në vijim do të duhet të mësohen me motin e këq që do kaplojë si shpesh vendin ashtu si ndodhi me rastin e qytetit të Prespës, ndërkohë që mot i ngjajshëm na prêt edhe në periudhën në vazhdim pasiqë masat e nxehta dhe të ftohta bëjnë që të sjellin më shumë shi, erëra të fuqishme por edhe bubullima dhe shprazje elektrike, kështu informojnë nga Enti hidrometeorologjik.

Gjatë javës së ardhëshme do të mbizotërojë mot i keq me shit ë fuqishëm dhe kushte të vëshrimeve ndërsa temperaturat nuk do të kalojnë mbi 30 gradë, derisa qytetarët rekomandohen që të kenë sa më shumë kujdes nga do që të lëvizin për shkak të bubullimave dhe shprazjeve elektrike.