Mot pranvere në ditën e fundit të janarit

Moti sot në mbarë vendin do të jetë me diell dhe v ranësira të vogla deri mesatare.

Temperatura e mëngjesit do të sillet nga minus 1 deri minus 8 gradë, derisa ajo e ditës nga 8 deri në 13 gradë Celsius.

Edhe në Tetovë do të mbaj mot me diell dhe v ranësira të vogla.

Temperatura e mëngjesit do të jetë minus 3 gradë, derisa ajo e ditës do të arrij deri në 9 gradë Celsius.