Moti sot dhe si është gjendja e rrugëve në Maqedoni

Sot në vendin tonë do të mbaj mot i vr anët ndërsa në disa vende ende do të vazhdojnë reshjet e borës me intensitet më të dobët.

Do të fryje erë e fuqishme me 60 deri në 80 kilometër në orë. Temperatura do të sillen nga minus 5 deri në 0 gradë Celsius.

Edhe në Tetovë dhe rrethinë do të mbajë mot i ngjashëm me temperaturë prej minus 2 deri në 2 gradë.

Përndryshe sot në mëngjes është hequr ndalesa për komunikacion në grykën malore Pletvar, kumtoi NP Rrugët e Maqedonisë.

Nga ndërmarrja informojnë se në drejtimin rrugor Prilep Kavadar përmes grykës malore Pletvar është i obligueshëm përdorimi i pajisjes dimërore për automjetet e rënda ngarkuese. Për automjetet e tjera, komunikacioni po zhvillohet pa pengesa në kushte dimërore.