Moti sot me diell dhe temperatura deri në 28 gradë Celsius

Advertisment

Moti sot do të jetë i ngrohtë dhe me diell i shoqëruar me temperatura deri në 28 gradë Celsius. Mot i ngjashëm do të jetë edhe në Shkup ku temperatura maksimale do të arrijë 27 gradë Celsius