MPB e dënon me 50 euro kryeministrin Zaev, dënohen edhe dy ministra tjerë (FOTO)

MPB ka dënuar kryeministrin Zoran Zaev për mos mbajtje të helmetës. Po ashtu janë dënuar edhe zv/kryeministri për korrupsion Lupço Nikollovski dhe mininistri i Shëndertësisë, Venko Filipçe.

Centar.mk i ka publikuar faturat e dënimeve.

Reklame

Ata duhet të paguajnë nga 50 euro në kundërvlerë denari, për shkelje të rregullave në trafik.

Në rrjetin social twiter këtë javë u publikua video në të cilën shihet si kryeministri Zaev nuk bart helmetë përderisa drejton motoçikletën. Kjo shkaktoi reagime të shumta në opinion. /SHENJA/