MPB e shpallë në kërkim Mijallkovin (foto)

Ministria e Punëve të Brendshme e ka shpallur si të humbur, biznemenin Sasho Mijallkov pasi i njëjti nuk ka arritur të kapet edhe pas shpalljes së fletarr estit nacional.

Tashmë MPB-ja ka kërkuar të shpallet fleta rrest ndërkombëtar, dhe pritet vendimi i Gjykatës.

Ndërkaq, nga ana tjetër, policia ka vazhduar kërkimin e Mijallkovkit në hotelin në pronësi të tij “Meriot” në qendër të Shkupit dhe në shtëpinë e tij.

Kërkimi po bëhet nga dje, për t’iu dhënë shqiptimi i masës së arr estit shtëpiak. Kjo masë ishte shqiptuar për sigurimin e prezencës së Mijallkovit në seancën e 26 shkurtit ku duhet të shpallet aktgjykimi për rastin “Fortes-Target” për përgjimet ilegale – “bo mbat”./TV21