MPB jep detaje për i ncidentin e sontëm në Butel

Një person ka mbetur i vr arë dhe një tjetër i pl agosur pas të sh tënave me ar më në Butel 2 të Shkupit.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme për TV21 bëjnë të ditur se në parkingun në kryqëzimin e Bulevardit “Bosnja dhe Hercegovina” dhe “Hristijan Todorovski Karposh” nga një makinë është gjuajtur me ar më në drejtim të një makine “Golf”.

Reklame

“Në SPB-Shkup rreth orës 22:00 është lajmëruar se në parkingun te kryqëzimi i Bulevardit “Bosnja dhe Hercegovina” dhe “Hristijan Todorovski Karposh” nga një makinë është gjuajtur me a rmë në drejtim të makinës “Golf” në të cilën kanë qenë dy persona, pas të cilët u dërguan në Klinikën “Nënë Tereza” për ofrimin e ndihmës mjekësore.

Një person nuk ka mundur të mbijetojë nga pl agët, ndërsa një person tjetër është i pla gosur rëndë. Ekipet janë në terren dhe po punojnë për zbardhjen e rastit” thonë nga MPB për TV21.