MPB nuk ka kapacitet për ti siguruar të izoluarit nëpër shtëpi (VIDEO)

Duke pasur parasysh faktin se numri i personave të izoluar vazhdimisht rritet, kapacitetet e Ministrisë së Punëve të Brendshme shfrytëzohen vetëm në drejtim të sigurimit të tyre në rrugë.

Kështu deklaroi ministri teknik i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev, i cili tha se Ministria e Punëve të Brendshme, lidhur me menaxhimin me koronavirusin është e angazhuar në pikat kufitare, ku jepen broshura informative për koronavirusin dhe realizohen intervista, ku në rast se ndonjë person vjen nga vendet me rrezik të lartë, thirren ekipet e ministrisë për veprime të mëtejshme.

Reklame