Msiti” Nga Drenica: Me e tradhtu gruan kapak asgjë nuk është, i bënë mirë lidhjes

N’Kosovë Show këtë javë mysafir kanë qenë Donjeta Morina, këngëtare e cila tani më është e njohur për publikun. Ajo ndër të tjera ka promovuar edhe projektin e saj të fundit.

Mysafir tjetër ishte edhe drejtoresha e spitalit Kontinetal në Tiranë. Ajo tregoi për shërbimet spitalore dhe gatishmërinë e personelit për pacientet që shkojnë nga Kosova.

Reklame

Mysafir tjetër ishte i njohuri si “Axhi Met“ i cili kryen ndërmjetësim të martesave në Kosovë, duke folur për tradhtinë në çift, ai tha se tradhtia me masë jo të madhe i bënë mirë çiftit sepse ndihen më të relaksuar dhe kanë më pak probleme.