Muadini: Ku jeni Patliota breee! (video)

Osama Muadini, ish-këshilltar i ASH-së nga Kumanova ka reaguar pas festimeve të mbrëmshme në Shkup ku një pjesë e maqedonasve thirnin “ Dobar shiptar, mrtov shiptar”.

“Tërë ditën “Tiglat”, “Gjuha Shqipe”, “Tiglat”, në mbrëmje “Cestito Makedonijo”, “Napred Makedonija”, “Bravo Momci”, “Za Tatkovinata”, e në mesnatë ata na e kthejnë “ Dobar shiptar, mrtov shiptar”.

Reklame

Ku jeni Patliota breee!”, ka shkruar Muadini dhe ka shpërndarë edhe videon.