Muça: Bul.Bosna dhe Hercegovina do lulëzoj me fidanet dhe gjelbërimin e ri

Drejtori i NP “Paqrqe dhe Gjelbërime ” Ardijan Muça së bashku me ekipin e tij vazhdojne me gjelbërimin e qytetit.

Në postimin e tij, Muça i ka ndihmuar edhe punëtorëve në ujitje duke u dëshmuar skeptikëve se edhe pse në postin e drejtorit, ia ka dalur. Ja postimi i tij i plotë:

Më thanë mirë po ti drejtor s’di me ujit, por ja dola 😉 bile bile edhe ju ndihmova puntorëve me punë 💪😎.

Bul.Bosna dhe Hercegovina do lulëzoj me fidanet e ri 🌳🌳 dhe gjelbërimin e ri 🍀😍